Flachau. Informatie over de apres ski van Flachau. Feesten, drinken, dansen en andere dingen. Wat zijn de places to be in Flachau Flachau. Informatie over de apres ski van Flachau. Feesten, drinken, dansen en andere dingen. Wat zijn de places to be in Flachau
aantal blauwe afdalingen in skigebied Flachau 30 km aantal cabineliften in skigebiet Flachau 11
aantal rode afdalingen in skigebied Flachau 85 km aantal stoeltjesliften in skigebiet Flachau 16
aantal zwarte afdalingen in skigebied Flachau 5 km Flachau 18
Skigebied bekijken

ACCOMODATIE ZOEKEN


Hotel

Pension

Appartement

Apres Ski in Flachau. Gezellig en afwisselend.

Voor gezellig apres ski ben je in Flachau in het juiste dorp. Tussen vier en acht uur gaat het dak er af. En voor mensen die er dan nog geen genoeg van kunnen krijgen zijn er een aantal discotheken die tot in de kleine uurtjes geopend zijn.
De apres ski is hier iets kleinschaliger dan in Saalbach-Hinterglemm, Apres Ski Westendorf, Solden of Mayrhofen, maar toch is de apres ski in Flachau erg gezellig.

Bovendien zijn er ook andere vormen van Apres Ski mogelijk. Bijvoorbeeld een tocht maken met een heuse arreslee, of een gezellige avond rodelen bij Sattelbauer.

Natuurlijk zijn er ook allerlei vormen van Welness mogelijk, zodat je lekker kan zwemmen en in de sauna kan gaan ontspannen na een lekkere dag op de ski's of op het snowboard.

Hofstadl, Apres ski tempel pur sang

Iedere dag om vier luiden de klokken van Hofstadl. Het betekent dat alle gezellige mensen in Flachau zich verzamelen in de Hofstadl. De apres ski tempel van Oostenrijk. Hier wordt echt gefeest. Gezellige apres ski muziek, meezingers in het Duits, Nederlands en Oostenrijks dialect en alles mag.
Het personeel is erg behulpzaam en je maakt hier de vreemdste dingen mee.

Je vindt de Hofstadl onderaan de Starjet 1. Bij de Weltcup-afdaling en het oude dorpscentrum.
Bekijk de website van de hofstadl.

De hofstadl is DE apres ski tent van Oostenrijk.
De hofstadl is DE apres ski tent van Oostenrijk.Zum Zottl, apres ski voor het hele gezin

Bij de Zottl kan je na een lekkere skidag heerlijk met je gezin tot rust komen.
Ouders kunnen onder het genot van een beetje muziek een drankje drinken op het terras, of binnen. De kinderen kunnen zich ondertussen uitleven in een van de vele speeltoestellen die bij de Zottl zijn opgebouwd.
In het hoogseizoen staat er bij de Zottl een heuse trampoline zodat kinderen kunnen oefenen op een heuse salto.

Je vindt de Zottl onderaan de Starjet 1. Bij de Weltcup-afdaling en het oude dorpscentrum.

Dampfkessel, apres ski in de buitenlucht

Als je van een lekker drankje in de zon houdt dan kun je terecht bij de Dampfkessel. Hier kun je lekker in de zon genieten van live-muziek en een drankje.
In het voorjaar echt een aanrader. Je kunt hier bovendien prima, betaalbaar lunchen.

Je vindt de Dampfkessel bij het dalstation van Spacejet 1.

Fire & Ice, trendy de nacht door

Midden in het dorp vindt je de pas geopende club. Fire & Ice. Hier kun je vanaf een uur of 8 prima terecht voor het drinken van een cocktail.
Hier zul je geen apres ski vinden, maar echt clubben. Verwissel dus eerst je skibroek voordat je hier naar toe gaat en dans tot in de kleine uurtjes op heerlijke Top40, Dance, Hiphop en R&B.

Rodelen bij Sattlbauer

Voor wie geen zin heeft in dansen en drinken, is er in Flachau ook voldoende te beleven.
Een aanrader is een avond rodelen. Te voet of met de Taxi ga je naar een restaurant boven op de berg. Daar kun je heerlijk eten in een gezellig restaurant met echte Oostenrijkse gerechten. Als je uitgegeten en gedronken hebt, vraag je aan de waarde een aantal 'schlitten' en ga je over een speciaal rodelpad naar beneden.
Een aanrader voor gezinnen en groepen.

Bekijk het overzicht van de apres ski hits voor ringtones