Zauchensee. Alle informatie over wintersport in Zauchensee verzameld op een overzichtelijke pagina. Zauchensee. Alle informatie over wintersport in Zauchensee verzameld op een overzichtelijke pagina.
aantal blauwe afdalingen in skigebied Zauchensee 94 km aantal cabineliften in skigebiet Zauchensee 17
aantal rode afdalingen in skigebied Zauchensee 121 km aantal stoeltjesliften in skigebiet Zauchensee 34
aantal zwarte afdalingen in skigebied Zauchensee 13 km Zauchensee 34
Skigebied bekijken

ACCOMODATIE ZOEKEN


Hotel

Pension

Appartement

Zauchensee

Zauchensee is in Nederland niet zo bekend, maar is een echt wintersportdorp. Zauchensee is een onderdeel van Altenmarkt, maar het dorpje Zauchensee bevindt zich midden tussen de mooiste pistes van de Ski Amade.

Zauchensee wordt in de zomer nauwelijks bewoond, maar is in de winter het mekka van de wintersporters. Er gaan een flink aantal skiliften direct uit het dorp en in Zauchensee zijn pistes op alle windrichtingen. Daarnaast is Zauchensee een echt sneeuwgat, vanwege de gunstige ligging valt er meer sneeuw dan in de omliggende dorpen.

Kortom Zauchensee is een goede bestemming als je van skien en boarden houdt.

In Zauchensee zijn een flink aantal hotels, appartementen, pensions en restaurants. De meeste liggen op loopafstand van de piste. In Zauchensee is beperkte apres ski. Het is meer een hoteldorp. Wil je meer gezelligheid dan kun je beter een onderkomen zoeken in bijvoorbeeld Altenmarkt. Hiervandaan rijden gratis skibussen naar Zauchensee.

Indruk van ZAUCHENSEE