Appartementen in Zauchensee. Tips over het zoeken van vakantiewoningen in Zauchensee. En een uitgebreid overzicht van beschikbare accomodaties. Appartementen in Zauchensee. Tips over het zoeken van vakantiewoningen in Zauchensee. En een uitgebreid overzicht van beschikbare accomodaties.
Booking.com

Appartementen Zauchensee

Er zijn in Zauchensee minder appartementen beschikbaar dan hotels. Toch is er wel aanbod van appartementen in Zauchensee.
Het voordeel van de appartementen in Zauchensee is dat alle appartementen dichtbij de pistes van Zauchensee zijn. Sommige appartementen in Zauchensee staan zelfs op de piste.

Appartement in Zauchensee via een reisorganisatie

Er is een beperkt aantal reisorganisaties die appartementen in Zauchensee aanbieden. Dat komt omdat er in het skidorp maar weinig vakantiewoningen zijn. Hieronder staan een aantal appartementen die je online kunt boeken. Het aanbod is afkomstig van een aantal Nederlandse touroperators.

 • Appartement Zauchensee - Apartment Strims

  Apartment Strims

  Appartement in Zauchensee
  De vakantiewoningen van Strims liggen slechts 350 meter verwijderd van de skiliften van het skigebied Zauchensee. Er zijn verschillende appartementen voor 2-6 personen beschikbaar. ...lees verder

  Meer informatie vanaf 865 EURO
 • Appartement Zauchensee - Alpen Appartements

  Alpen Appartements

  Appartement in Zauchensee
  Op een prachtige locatie in Zauchensee, met een uniek uitzicht op het meer en de pistes, vind je de authentieke Alpen Appartementen. Deze populaire vakantiewoningen zijn onlangs gerenoveerd en zijn zeer ruim en comfortabel ingericht. De skilift en winkels liggen op 5oo meter afstand.

  In de gemutliche stube van Alpen Appartementen kun je na het skien g ...lees verder

  Meer informatie vanaf 402,00 EURO
 • Appartement Zauchensee - Alpen Appartements Zauchensee

  Alpen Appartements Zauchensee

  Appartement in Zauchensee
  Alpen Appartements Zauchensee heeft een mooie rustige ligging aan het begin van het dorp Zauchensee. Het ligt bij het meer en tegen de bosrand aan. Op ca. 350 meter vanaf het vakantiewoningengebouw zijn de skilift Rosskopfbahn, piste, skiverhuur en skischool gelegen. De skibushalte ligt op ca. 50 meter afstand. De langlaufloipe en winterwandelwegen zijn direct ...lees verder

  Meer informatie Max. 4 personen vanaf 1005 EURO

Appartement in Zauchensee.
Een appartement in Zauchensee ligt vaak op of direct aan de pistes van Zauchensee.
Booking.com

Hotel of appartement zoeken

Skigebied Zauchensee is een populaire wintersport bestemming. Logisch, want het skigebied is sneeuwzeker, veelzijdig en het is perfect om te wintersporten in Zauchensee. Wij raden daarom aan om op tijd te beginnen met het zoeken van een pension, appartement of hotel.

Onze wizard die u helpt om snel de juiste accomodatie te vinden. Het werkt heel eenvoudig. Vul de data van de wintersport en de gezinssamenstelling in en bekijk het beschikbare aanbod.