Hotel Kleinarl. Een OVERZICHT van de BESTE HOTELS in Kleinarl. En tips voor het boeken  van een GOED HOTEL in Kleinarl Hotel Kleinarl. Een OVERZICHT van de BESTE HOTELS in Kleinarl. En tips voor het boeken van een GOED HOTEL in Kleinarl
Booking.com

Hotels in Kleinarl.

Kleinarl is een ideale bestemming voor wintersporten met families. Het is een pittoresk dorp waarin je je echt in het oorspronkelijke Oostenrijk waant. Kleinarl maakt onderdeel uit van de skiAmade. Dit betekent dat je vanuit het dorp Kleinarl kunt skien naar Flachauwinkl (en van daar uit naar Zauchensee). Omdat Kleinarl deel uit maakt van de SkiAmade, kun je met de je pas ook prima terecht in buurgemeente Wagrain (via de gratis skibus). Van daar uit kan je naar Flachau en/of Alpendorf (st. Johann im Pongau) skien. Kortom Kleinarl is de ideale uitvalsplaats voor de wintersportvakantie van families.

In Kleinarl is alles te vinden. Er is een supermarkt, twee skischolen en voldoende skiverhuurders. Er is ook een beperkt aanbieders van hotels. Je kunt een hotel in Kleinarl boeken via een reisorganisatie. In onderstaande advertentie staan een aantal reisorganisaties die hotels in Kleinarl aanbieden.

Het is echter ook mogelijk om zelf een hotel in Kleinarl te boeken. Bij de vvv van Kleinarl kun je een lijst met hotels opvragen. Hieronder staat een hotel in Kleinarl waar wij goede ervaringen mee hebben.

Overzicht hotels in Kleinarl

Hieronder staat een overzicht van hotels. Het aanbod wordt verzorgd door Nederlandse touroperators.
  • Hotel Kleinarl - Hotel Kristall

    Hotel Kristall

    Hotel in Kleinarl
    skin tot aan het hotel 17/3-8/4/2018: gratis skipas voor een kind bij aankoop van een volbetalende 6-daagse skipasgratis toegang tot het zwemparadijs in Wagrain Hotel Kristall is een gezellig kleinschalig hotel, rustig gelegen op ca. 300 m van het centrum van Kleinarl. Bij voldoende sneeuw kun je skin van en naar het hotel met een directe verbinding naar het ...lees verder

    Meer informatie vanaf 294,00 EURO

Hotel Guggenberger, direct aan de piste van Kleinarl

Hotel Guggenberger is een vier sterren hotel direct aan de piste in Kleinarl. Je kunt bij het hotel je ski's onderbinden en bevindt je direct in het skigebied Flachauwinkl-Kleinarl. De skischool bevind zich op slechts 200 meter van het hotel. Hotel in Kleinarl, voor wintersport.

HOTEL KLEINARL
Een impressie van een hotel in Kleinarl

Hotel in Kleinarl via Booking.com

Via Booking.com kan je gemakkelijk een hotel, appartement of pension in Kleinarl zoeken
Als je hieronder de data van je vakantie in Kleinarl invult, dan krijg je een overzicht van alle beschikbare hotels in deze periode in Kleinarl.
Booking.com