Pension Kleinarl. Er zijn voldoende pensions en privatzimmer in Kleinarl.. Een overzicht van de beste pensions in Kleinarl. En tips voor het boeken  van een goed pension in Kleinarl Pension Kleinarl. Er zijn voldoende pensions en privatzimmer in Kleinarl.. Een overzicht van de beste pensions in Kleinarl. En tips voor het boeken van een goed pension in Kleinarl
Booking.com

Pension Kleinarl

Een pension is weer eens wat anders dan een pension of hotel. Een pension (in het duits Fruhstuckzimmer) is een kamer (met eigen of gedeelde badkamer). Meestal zijn pensions bij mensen thuis en worden ze aangeboden in combinatie met een ontbijt.


Pension Kleinarl boeken via een reisorganisatie

Er zijn een aantal reisorganisatie die pensions in Kleinarl aanbieden. Hieronder staan wat advertenties van reisorganisaties die pensions in Kleinarl aanbieden.

  • Pension Kleinarl - Wellness-Aparthotel-Kleinarl

    Wellness-Aparthotel-Kleinarl

    Pension in Kleinarl
    Op de rand van het National Park Hohe Tauern ligt op 1014 meter hoogte het idyllische dorpje Kleinarl. Het uitzicht op de omliggende bergen en de gemoedelijkheid van de inwoners zorgt ervoor dat u zich hier gelijk thuis voelt. Op slechts 200 meter van het centrum aan een doodlopend weggetje aan de zonzijde is uw appartement te vinden. Uw appartement maakt de ...lees verder

    Meer informatie Max. 4 personen vanaf 451,31 EURO

Pension Kleinarl vinden via Booking.com

Booking.com is een Nederlandse reisorganisatie die nauw samenwerkt met lokale aanbieders van accommodaties in Kleinarl. Via deze organisatie kan je makkelijk een pension in Kleinarl zoeken. Als je hieronder de data van je vakantie invult, dan krijg je een overzicht van alle beschikbare pensions.

Booking.com