Informatie over het skigebied van Flachauwinkl, met plattegrond.

meer informatie over:
Kleinarl
appartementen Kleinarl
hotels Kleinarl
skigebied Kleinarl

Flachauwinkl
appartementen Flachauwinkl
hotels Flachauwinkl
skigebied Flachauwinkl

Zauchensee
appartementen Zauchensee
hotels Zauchensee
skigebied Zauchensee
apres ski Zauchensee

Flachau

Skigebied Flachauwinkl

Flachauwinkl en Kleinarl hebben een ideaal en overzichtelijk gebied om te leren skiŽn. Maar ook voor gevorderde skiŽrs is er voldoende uitdaging te vinden. Bijvoorbeeld in het funpark van Flachauwinkl. Flachauwinkl en Kleinarl beschikken over moderne en snelle liften en dat zorgt er voor dat er zelfs in het hoogseizoen nauwelijks wachtrijen zijn. Het skigebied van Flachauwinkl en Kleinarl bestaat uit de berg (de Shuttleberg) waarbij je aan twee kanten dalafdalingen kunt maken naar de dorpen Kleinarl en Flachauwinkl. De pistes in Flachauwinkl en Kleinarl, zijn voornamelijk blauw en rood. De pistes zijn overzichtelijk en erg breed.

Bij elk dalstation zijn een aantal oefenweides beschikbaar. Op de pistes van Flachauwinkl en Kleinarl zijn een aantal restaurants in de buurt zodat je tussendoor ook lekker kan uitrusten.

Hieronder staat een plattegrond van het skigebied van Flachauwinkl.
Plattegrond van het SKIGEBIED FLACHAUWINKL en KLEINARL

Als je de pistes van Flachauwinkl en Kleinarl gezien hebt, kun je ook eens naar Zauchensee. Vanaf het dalstation in Flachauwinkl brengt een traktor je in vijfminuten naar dit mooie gebied.