Informatie over het skigebied van Kleinarl, over alle liften. Compleet met plattegrond van het skigebied van Kleinarl. Informatie over het skigebied van Kleinarl, over alle liften. Compleet met plattegrond van het skigebied van Kleinarl.
aantal blauwe afdalingen in skigebied Kleinarl 94 km aantal cabineliften in skigebiet Kleinarl 34
aantal rode afdalingen in skigebied Kleinarl 121 km aantal stoeltjesliften in skigebiet Kleinarl 34
aantal zwarte afdalingen in skigebied Kleinarl 13 km Kleinarl 17
Skigebied bekijken

Skigebied Kleinarl

Kleinarl hebben een ideaal en overzichtelijk gebied om te leren skien. Maar ook voor gevorderde skiers is er voldoende uitdaging te vinden. Bijvoorbeeld in het funpark van Flachauwinkl. Flachauwinkl en Kleinarl beschikken over moderne en snelle liften en dat zorgt er voor dat er zelfs in het hoogseizoen nauwelijks wachtrijen zijn. Het skigebied van Flachauwinkl en Kleinarl bestaat uit de berg (de Shuttleberg) waarbij je aan twee kanten dalafdalingen kunt maken naar de dorpen Kleinarl en Flachauwinkl. De pistes in Flachauwinkl en Kleinarl, zijn voornamelijk blauw en rood. De pistes zijn overzichtelijk en erg breed.

Bij elk dalstation zijn een aantal oefenweides beschikbaar. Op de pistes van Flachauwinkl en Kleinarl zijn een aantal restaurants in de buurt zodat je tussendoor ook lekker kan uitrusten.

Pisteplan skigebied Kleinarl

Hieronder staat een plattegrond van het skigebied van Kleinarl.
Plattegrond van het SKIGEBIED FLACHAUWINKL en KLEINARL
Plattegrond skigebied Kleinarl en Flachauwinkl
Als je de pistes van Flachauwinkl en Kleinarl gezien hebt, kun je ook eens naar Zauchensee. Vanaf het dalstation in Flachauwinkl brengt een traktor je in vijfminuten naar dit mooie gebied.