Skischool Radstadt

Ben je op zoek naar een skischool in Radstadt? Misschien voor prive skiles voor jezelf of voor skiles of snowboardles voor je kinderen? Er zijn in Radstadt een aantal skischolen. Bij alle skischolen kan je terecht voor kwalitatief goede skilessen.

Skischool Radstadt vergelijker

De website AlpinResorts.com helpt je bij het kiezen van de juiste skischool in Radstadt. Op deze handige website kan je de kosten, prijzen, tijden van de skiles en andere dingen met elkaar vergelijken. Vind je de skiles die bij je past, dan kan je ook gelijk boeken. Vaak nog goedkoper dan als je direct bij de skischool Radstadt zelf boekt.

Skischool Radstadt - overzicht

Hieronder staat een handig overzicht van de skischolen in Radstadt. Kijk zelf en vergelijk de skiles mogelijkheden en prijzen. Online je skiles boeken kan je behoorlijk wat voordeel opleveren!
  • skischool Radstadt - Skischule greenorange

    Skischule greenorange

    skischool in Radstadt
    ...lees verder

    Meer informatie


Lestijden van de skischool in Radstadt

Skischule Radstadt biedt skilessen voor kinderen en volwassenen. De lestijden zijn van 10:00 uur tot 12:00 uur van 13:00 uur tot 15:00 uur. Kinderen die in Radstadt op skiles gaan, kunnen tegen meerprijs met de skischool lunchen. In het Duits heet dit 'mittagsbetreuung'.

Prive skilessen bepaal je in overleg met de skischool Radstadt. Als je boven aan de skilift afspreekt, bespaar je een hoop wachttijd bij de lift. Dat betekent extra skiles voor jou!

Natuurlijk zijn de hier genoemde lestijden van skischool Radstadt onder voorbehoud van wijzigingen.

Weekprogramma: skischool Radstadt

Skischool Radstadt heeft een speciaal weekprogramma voor kinderen. Op zondag of maandag worden de groepen ingedeeld. Op donderdag of vrijdag worden de traditionele 'gasterennen' gehouden. Een leuke skiwedstrijd. Hier kunnen alle kinderen hier een prijs winnen. Op maandag/dinsdag komt bij de skischool de fotograaf langs. Zo'n foto is voor kinderen en hun ouders, een leuke herinnering.

Snowboardlessen bij de skischool Radstadt

Altijd al willen leren snowboarden? Dat kan natuurlijk ook bij de skischool Radstadt. Je kunt dan kiezen groepslessen snowboard of voor prive lessen . Voor beginners zijn de groepslessen halve dagen skiles. Doorgaans ben je dan wel moe genoeg. Heb je wel nog genoeg energie over na de les, dan kan je altijd zelf nog wat meters maken.

Prijzen bij skischool Radstadt

Hieronder staat een indicatie van de prijzen. Let op: het betereft slechts een ruwe inschatting van de kosten..

Skiles Radstadt online reserveren bij de skischool Radstadt

Wil je graag je skilessen online boeken en zo kostbare tijd en natuurlijk ook geld besparen? Kijk dan even bij AlpinResorts.com. Zij hebben de prijzen van alles skischolen in Radstadt op een rij gezet en hebben bovendien aantrekkelijk aanbiedingen.

Skiverhuur

Het is natuurlijk mogelijk om ook de skiverhuur te regelen tijdens het boeken van skilessen. Vaak geldt dan een aantrekkelijke korting.

Skischool Radstadt - Tips

kinderen leren meer in een groepsles dan bij prive skiles Kinderen leren het meeste van andere kinderen. Het is daarom ten allen tijden aan te raden om kinderen niet op prive skiles te doen, maar op groepsles. Dat is voor kinderen ook nog eens leuker en een stuk goedkoper.

Kijk op de website
Als je twijfelt welke skischool je wilt boeken, kijk dan goed op de website. Vaak staan hier foto's of video's die een goede indruk geven van de skilessen. Kleine kinderen, die beginnen met skien, zullen de meeste tijd in de kinderweide doorbrengen. Kijk daarom goed op de website of deze er aantrekkelijk uitziet. Heb je nog vragen? Stuur dan een mail. Dan weet je ook direct of ze snel en effectief communiceren.

Bekijk online reviews Deze tip is eigenlijk een dooddoener, maar wordt toch nog vaak vergeten. Ook van de skischool in Radstadt staan veel online reviews en recensies. Zeker de Nederlandstalige ervaringen kunnen je helpen om een goed beeld te vormen van de skischool in Radstadt en de kwaliteit van de skilessen en skileraren.

Skiles in het Nederlands
Natuurlijk zijn er ook in Radstadt veel Nederlandse skileraren te vinden. Handig, want van skiles in het Nederlands leer je nou net wat meer dan in het Duits (vaak een plaatselijk dialect) of Engels.

Zorg voor een goede reisverzekering
Het klinkt heel saai en degelijk. En het heeft eigenlijk niet zo heel veel te maken met het zoeken van een skischool. Maar het is wel belangrijk dat je een goede wintersportverzekering afsluit. Skien en snowboarden zijn risico sporten waarbij de kans op gebroken botten net wat groter is. Sluit daarom een goede reisverzekering voor je wintersport af. Dan ben je niet alleen verzekerd tegen letselschade, maar ook als je ski's of snowboard wordt gestolen tijdens de apres ski, of als je de ski zonnebril of sneeuwbril verliest.

Hotel of appartement in Radstadt zoeken

Radstadt is erg in trek bij Nederlandse wintersport liefhebbers. Het is daarom aan te raden om op tijd te beginnen met het zoeken van geschikte accomodatie.

Hieronder staat een zoekbox die u helpt om snel een geschikt onderkomen voor je wintersport of zomervakantie te vinden. . Vul de data van je vakantie en de samenstelling van je reisgezelschap in en bekijk direct wat er beschikbaar is. Eenvoudiger kan het niet. Veiliger ook niet, want je hoeft vaak pas bij het vertrek te betalen.

Booking.com