Skiverhuur FLachau. Overzicht van alle mogelijkheden om ski's en snowboards (online) te huren in Flachau. + laagste PRIJS garantie. Skiverhuur FLachau. Overzicht van alle mogelijkheden om ski's en snowboards (online) te huren in Flachau. + laagste PRIJS garantie.
Ski's huren in Flachau met tot 60% korting

Skiverhuur Flachau - Online huren

Als je zeker wilt zijn van dat het juiste ski- of snowboardmateriaal nog te huur is. En / of als je kostbare tijd wilt besparen tijdens je wintersport. Dan kan je overwegen om vooraf je skimateriaal online te reserveren.

Hieronder staan de skiverhuren in Flachau waar je online je snowboard, ski's etc. kunt huren.

Vaak geldt er voor online huren een aanzienlijke korting

%DESCRIPTION%

  • skiverhuur Flachau - Sport am Jet Intersport

    Sport am Jet Intersport

    skiverhuur in Flachau
    Unterberggasse 318 ...lees verder

    Meer informatie
Ski's huren in Flachau

Er zijn verschillende locaties waar je ski's en snowboards kunt huren in Flachau. Dit is Flachau onder andere vlakbij de skipiste en in het centrum vanhet dorp. Bij de skiverhuur Flachau kan je natuurlijk ook terecht als je skispullen wil kopen.

Wat kost de skiverhuur Flachau

De prijzen wisselen per verhuurder en zijn een beetje afhankelijk van het type of model wat je wilt gebruiken. Hier staat een groffe indicatie van de prijzen zodat u een goed beeld kunt vormen van de kosten van skiverhuur Flachau.

Een complete set bestaande uit ski's, skistokken, schoenen en eventueel een helm kost voor volwassenen ongeveer 150 Euro voor 6 dagen (zondag tot vrijdag). Voor kinderen kost een vergelijkbare set ongeveer 100 euro. Voor kleine kinderen geldt vaak nog een extra korting. Bij sommige skischolen in Flachau krijgen kinderen tot ongeveer 7 jaar gratis skimateriaal. Vraag hier naar bij de skischool.

Een snowboard huren kost voor volwassenen ongeveer 125 euro en voor kinderen ongeveer 80 euro.

Hou er rekening mee dat deze prijzen richtprijzen zijn en dat daar geen rechten aan ontleent kunnen worden.

Lekker winkelen in de skiverhuur Flachau.

De winkel waar je ski's kunt huren in Flachau is natuurlijk ook een leuke plek om te winkelen. Naast ski- en snowboardmateriaal verkopen ze er ook de mooiste mutsen en skihelmen, buffs, ski handschoenen en skibrillen.

Vaak verkopen ze er zelfs speciale zonnebrand voor wintersporters en ski zonnebrillen.

Kijk bijvoorbeeld eens naar een skihelm met vizier, een paar warme skihandschoenen, of een leuke sjaal, muts of Buff of nekwarmer. En natuurlijk voor skikleding zoals skisokken, een fleecevest, thermobroek, thermoshirt of ski jas.

Ski's huren Flachau - tips

De medewerkers van de skiverhuur Flachau kunnen je prima adviseren over welke ski's of snowboard het beste bij jou past, maar toch een paar tips voor het ski's huren Flachau.

Ski's huren Flachau in Nederland al reserveren.

Als je ski's wilt gaan huren in Flachau, dan kan je dat al in Nederland regelen. De sportwinkels in Flachau bieden je de mogelijkheid om al in Nederland je ski's te reserveren. Je kunt dat doen op hun website. Zij zetten dan het materiaal vast voor je klaar.

Vergelijk de online skiverhuurders goed want dit loont. Sommige verhuurders bieden speciale kortingen voor gezinnen. Zo zijn bij sommige verhuurders kinderski's gratis als beide ouders er hun ski's huren Flachau.

Tips voor skihuur in NederlandSkiverhuur Flachau - Sport 2000 Perner

In Flachau zijn twee sport 2000 shops waar u 7 dagen per week terecht kunt voor het skimateriaal dat perfect bij u past! U wordt geholpen door enthousiaste medewerkers. In de shop bij de lift Star Jet 1 ook in het Nederlands! Tevens is in deze shop een luxe skidepot - dus geen heen en weer gesleep meer! In de shop aan de hoofdstraat kunt u heerlijk shoppen met een zeer ruime keuze aan skikleding en speelgoed.

U kunt nu belangrijke vakantietijd en geld besparen door online uw materiaal te boeken via de website Skiverhuur Flachau bij Sport 2000 Perner

Sport 2000 Perner: De einige sportzaak in Flachau met TÜV certificaat! Tot ziens bij Sport 2000 -we wensen jullie een hele fijne vakantie!

Skiverhuur Flachau