De actuele sneeuwhoogte in Wagrain. En een overzicht van de verwachte sneeuwval de komende week in Wagrain. Webcams geven een beeld van de sneeuwhoogte in Wagrain. De actuele sneeuwhoogte in Wagrain. En een overzicht van de verwachte sneeuwval de komende week in Wagrain. Webcams geven een beeld van de sneeuwhoogte in Wagrain.
aantal blauwe afdalingen in skigebied Wagrain 333 km aantal cabineliften in skigebiet Wagrain 48
aantal rode afdalingen in skigebied Wagrain 439 km aantal stoeltjesliften in skigebiet Wagrain 101
aantal zwarte afdalingen in skigebied Wagrain 56 km Wagrain 123
Skigebied bekijken

ACCOMODATIE ZOEKEN


Hotel

Pension

Appartement

Sneeuwhoogte Wagrain

Natuurlijk wil je voordat je op vakantie gaat naar Wagrain weten of er wel voldoende sneeuw ligt in Wagrain. De afgelopen jaren is de sneeuwhoogte altijd voldoende geweest om tussen 20 december en 1 april goed te kunnen skien. Natuurlijk zijn de sneeuwcondities in januari, februari en maart het beste.

Logischerwijs is de sneeuwhoogte in december vaak wat lager. Gemiddeld onder de 50 cm in het dal en 80 cm op de berg. Naarmate het seizoen vordert stijgt de sneeuwhoogte. In April smelt de sneeuw en neemt de sneeuwhoogte af.

Actuele sneeuwhoogte in Wagrain

Hieronder staat de actuele sneeuwhoogte in Wagrain en de historische sneeuwhoogte in Wagrain actuele en historische sneeuwhoogte Wagrain
De rode lijn in de grafiek is de actuele sneeuwhoogte in Wagrain op de berg. De gele lijn is de actuele sneeuwhoogte in Wagrain in het dal. De blauwe lijnen geven de sneeuwhoogte in Wagrain van vorig jaar weer.

Sneeuwhoogte en temperatuur in Wagrain

Hieronder staan de actuele sneeuwhoogtes en temperaturen in Wagrain

Verwachte sneeuwval in Wagrain

Hieronder staat de te verwachten sneeuwval de komende week.