De bus naar Filzmoos

Je kunt met de bus naar Filzmoos afreizen. Hieronder staan de Nederlandse aanbieders van buspendels naar Filzmoos. Dit is dus alleen de busreis, zonder accomodatie. Je moet zelf dan je hotel of appartement boeken.

 • Pendelbus Filzmoos - Buspendel naar Filzmoos

  Buspendel naar Filzmoos

  Bus naar Filzmoos
  Bus naar Filzmoos vanaf 109 euro per persoon. Wil je met de bus naar Filzmoos? Wanneer u met de bus reist komt u niet alleen bijzonder voordelig maar ook heerlijk ontspannen aan in Filzmoos. Interbus verzorgt al jaren een pendelbus verbinding met Filzmoos.

  ... lees verder

  Meer informatie
 • Pendelbus Filzmoos - Per pendelbus naar Oostenrijk en retour (zonder accommodatie)

  Per pendelbus naar Oostenrijk en retour (zonder accommodatie)

  Bus naar Filzmoos
  Met deze Royal Class pendelbus rijdt u comfortabel en snel naar Filzmoos en retour. U stapt op vrijdagavond in de bus en komt zaterdag ochtend uitgerust in Oostenrijk aan. Op zaterdag avond vertrekt de Royal Class pendelbus weer terug naar Nederland, waar u dan op zondagochtend aankomt ... lees verder

  Meer informatie
 • Pendelbus Filzmoos - Pendelbus naar Filzmoos

  Pendelbus naar Filzmoos

  Bus naar Filzmoos
  Bus naar Filzmoos. Retour vanaf 82 euro per persoon. De bus vertrekt op vrijdag vanuit Nederland. De bus rijdt 8 dagen later op zaterdag weer terug vanuit Filzmoos. Dat betekent dat je 8 volle dagen kan wintersporten in Filzmoos. Als je tenminste per bus naar Filzmoosgaat. ... lees verder

  Meer informatie


De bus is een snelle en comfortabele manier om op wintersport naar Filzmoos te gaan.Busreizen naar Filzmoos vanuit Nederland

Interbus biedt busreizen naar Filzmoos aan. De touringcars van interbus zijn luxe uitgerust en onder meer voorzien van een minibar, waar je koffie, thee, soep en frisdrank kunt krijgen. Een toilet, ruime stoelen met extra beenruimte en natuurlijk verwarming. Vanzelfsprekend kan je zonder bijbetaling gratis je ski's of snowboard meebrengen.

De busreis naar Filzmoos begrint op vrijdag eind van de middag . De bus brengt je gedurende de nacht naar Filzmoos, zodat je daar lekker uitgerust aankomt. Je arriveert in de loop van zaterdagmorgen, zodat je op zaterdag je ski's of snowboard al onder kunt binden.

De bus naar Filzmoos vertrekt in Nederland vanuit de volgende plaatsen (in volgorde van vertrek): Zwolle, Apeldoorn, Arnhem, Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Den Haag, Den Bosch, Breda, Tilburg, Eindhoven, Maarheeze, Urmond en Heerlen.

Bezoek de website van Interbus nu voor meer informatie en prijzen.

De bus Filzmoos vanuit Belgie

Natuurlijk kun je uit vanuit Belgie met de bus naar Filzmoos. De luxe touringcar vertrekt op vrijdagmiddag / vrijdag avond en de aankomst is zaterdagmorgen. Dat betekent dat je bus 's nachts rijdt en je terwijl je slaapt naar je wintersport bestemming brengt. De bussen vertekken in Belgie vanaf de volgende plaatsen: Gent, Aalst, Brussel, Leuven, Lummen, Genk, Antwerpen, Zoersel en Turnhout. (opstapplaatsen genoemd in volgorde van vertrek tijd).

Voordelen van de bus naar Filzmoos

De voordelen van per touringcar reizen zijn evident. Het is veiliger. Je vakantie begint eerder, namelijk zodra je in de stoel van de bus zit. Je komt uitgerust aan op de vakantie bestemming. Het is voordeling, van bustickets Filzmoos zijn erg gunstig geprijsd. Je betaalt geen reserveringskosten en je mag bovendien vaak gratis je materiaal meenemen.Hotel of appartement in Filzmoos zoeken

Filzmoos is erg in trek bij Nederlandse wintersport liefhebbers. Het is daarom aan te raden om op tijd te beginnen met het zoeken van geschikte accomodatie.

Hieronder staat een zoekbox die u helpt om snel een geschikt onderkomen voor je wintersport of zomervakantie te vinden. . Vul de data van je vakantie en de samenstelling van je reisgezelschap in en bekijk direct wat er beschikbaar is. Eenvoudiger kan het niet. Veiliger ook niet, want je hoeft vaak pas bij het vertrek te betalen.

Booking.com