Skidepot Flachau: Geen zin in heen en weer gesleep met je ski's of snowboard?!  Reserveer dan nu een skikluisje direct bij de piste in Flachau. Bekijk de prijzen en reserveer direkt. Skidepot Flachau: Geen zin in heen en weer gesleep met je ski's of snowboard?! Reserveer dan nu een skikluisje direct bij de piste in Flachau. Bekijk de prijzen en reserveer direkt.

Skidepot Flachau

Heb je geen zin om iedere dag met je skimateriaal van- en naar de piste te zeulen? Geen probleem in Flachau kan je onderaan de piste een skilocker huren. Je kan dan iedere dag je ski's / snowboard en schoenen hier laten staan. Eenvoudig, veilig en comfortabel.

De skidepot met beste locatie is zonder twijfel Sport 2000 onder aan de Starjet 1. Het skidepot bevindt zich in de skiverhuur, onderaan de Hermann Maier piste. Vanuit het skidepot stap je zo in de stoeltjeslift Starjet 1. En je kan er naar terugskien. En mocht je met de skibus naar de piste gaan, ook deze stopt voor de deur van het skidepot Flachau. Comfortabeler wordt je wintersport niet.

Prijzen skidepot Flachau

Voor de prijs hoef je het niet te laten.
Een kluisje voor twee personen kost 6 euro per kluisje per dag.
Een locker voor 4 personen kost 12 euro per dag.

Skidepot Flachau reserveren

Verzeker je van een kluisje in het skidepot op de beste locatie van Flachau. Namelijk direkt aan de dalafdaling bij de Starjet. Vul hieonder je naam, emailadres en begin- en einddatum in en reserveer direkt.

LET OP: reserveren is mogelijk tot 3 dagen voor aankomst. In de kerst- en voorjaarsvakantie is het alleen mogelijk om een reservering te maken van zaterdag tot zaterdag.

De periode tussen 15 en 29 februari is al helemaal volgeboekt. Voor deze periode kunnen we helaas geen reserveringen meer aannemen.
skiflachau.nl copyright 2020 contact about | impressum privacy disclaimer