Skiverhuur Schladming - Online huren

Als je zeker wilt zijn van dat het juiste ski- of snowboardmateriaal nog te huur is. En / of als je kostbare tijd wilt besparen tijdens je wintersport. Dan kan je overwegen om vooraf je skimateriaal online te reserveren.

Hieronder staan de skiverhuren in Schladming waar je online je snowboard, ski's etc. kunt huren.

Vaak geldt er voor online huren een aanzienlijke korting

%DESCRIPTION%

 • skiverhuur Schladming - Sport 2000 Rankl

  Sport 2000 Rankl

  skiverhuur in Schladming
  Coburgstrasse 53 (gegenuber Talstation/opposite valley station Planai) ... lees verder

  Meer informatie
 • skiverhuur Schladming - Sport Tritscher

  Sport Tritscher

  skiverhuur in Schladming
  Coburgstrasse ... lees verder

  Meer informatie
Skihuur Schladming

Er zijn meerdere aanbieders van skiverhuur Schladming. In Schladming zijn ze vlakbij de piste en midden in het dorp te vinden.

Skiverhuur Schladming

Idealiter zoek je een skiverhuur Schladming vlakbij de piste. Meestal kan je daar wel een kluisje of locker huren waardoor je het skimateriaal kan laten staan. Handig, want dan kan je er gewoon rustig met je normale schoenen naar toe lopen en trek je je skischoenen pas in de skiverhuur Schladming aan. Dat scheelt je een hoop wandelen en is lekker comfortabel.

Skiverhuur Schladming? - kosten

Een setje ski's, skistokken en skischoenen kost ongeveer 150 Euro voor volwassenen je mag het materiaal daarvoor 6 skidagen gebruiken. Een week skihuur Schladming voor kinderen kost zo'n 90 euro.

Een snowboard huren kost voor kinderen zo'n 80 euro en voor volwassen ongeveer 100 euro.

Ski's huren Schladming - tips

De medewerkers van de skiverhuur Schladming kunnen je prima adviseren over welke ski's of snowboard het beste bij jou past, maar toch een paar tips voor het ski's huren Schladming.

Lekker winkelen in de skiverhuur Schladming.

De skiverhuurn Schladming is natuurlijk ook een plaat om leuk te winkelen. Je kan hier prima shoppen voor een leuke muts, buff of ski zonnebril.

Kijk bijvoorbeeld eens naar een skihelmen met vizier, een paar warme skihandschoenen, of een leuke sjaal, muts of buff. Een rugbeschermer wordt ook steeds belangrijker. En natuurlijk voor skikleding zoals een fleecevest, thermobroek, thermoshirt of ski jas.

Vergelijk overigens de skiverhuur Schladming goed want dit loont. Je kunt di online doen. Zoek gewoon de website van de verhuurder.

Hotel of appartement in Schladming zoeken

Schladming is erg in trek bij Nederlandse wintersport liefhebbers. Het is daarom aan te raden om op tijd te beginnen met het zoeken van geschikte accomodatie.

Hieronder staat een zoekbox die u helpt om snel een geschikt onderkomen voor je wintersport of zomervakantie te vinden. . Vul de data van je vakantie en de samenstelling van je reisgezelschap in en bekijk direct wat er beschikbaar is. Eenvoudiger kan het niet. Veiliger ook niet, want je hoeft vaak pas bij het vertrek te betalen.

Booking.com