Skien of snowboarden tot aan de voordeur. Dat kan in Flachauwinkl. OFENTÜRL alpine living ligt aan de piste van Flachauwinkl-Zauch Skien of snowboarden tot aan de voordeur. Dat kan in Flachauwinkl. OFENTÜRL alpine living ligt aan de piste van Flachauwinkl-Zauch

BEKIJK OVERZICHT VAN:.

>> Appartement Flachauwinkl
Appartement Flachauwinkl

Appartementen direct aan de piste van Flachauwink / Zauchensee

Appartementen direct aan de piste van Flachauwink / Zauchensee

Skien of snowboarden tot aan de voordeur. Dat kan in Flachauwinkl. OFENTÜRL alpine living ligt aan de piste van Flachauwinkl-Zauchensee. Er zijn verschillende appartemenfen voor 2-4 personen. De locatie is echt geweldig. Ver weg van de drukte van Flachau, maar direct onderaan de piste van maar liefst twee geweldige skigebieden. Deze accommodatie is echt de natte droom van iedere fanatieke wintersporter.

  • € 770
  • 4-sterren Appartement
  • 4 personen
Ofenturl, Appartement voor 4 personen in Flachauwinkl


Bovenstaande informatie is afkomstig van de touroperator (Booking) en is onder voorbehoud van wijzigingen. Aan de hier vermelde informatie kunnen geen rechten ontleend worden. De meest actuele informatie vindt u op de website van de reisorganisatie.Flachauwinkl extra

Pensions Flachauwinkl

Een pension geeft veel vrijheid en is ook nog eens heel sfeervol. Wil je weten welke pensions in Flachauwinkl leuk zijn? Kijk dan even aar: Pension Flachauwinkl.

Meer Appartement Flachauwinkl

Holiday-Appartements Flachauwinkl

Holiday-Appartements Flachauwinkl

vanaf 770 EURO

meer info

Ofenturl appartementen Flachauwinkl

Ofenturl appartementen Flachauwinkl

vanaf 770 EURO

meer info


Booking.com

Hotel of appartement zoeken

Skigebied Flachauwinkl is een populaire wintersport bestemming. Logisch, want het skigebied is sneeuwzeker, veelzijdig en het is perfect om te wintersporten in Flachauwinkl. Wij raden daarom aan om op tijd te beginnen met het zoeken van een pension, appartement of hotel.

Onze wizard die u helpt om snel de juiste accomodatie te vinden. Het werkt heel eenvoudig. Vul de data van de wintersport en de gezinssamenstelling in en bekijk het beschikbare aanbod.
skiflachau.nl copyright 2020 contact about | impressum privacy disclaimer