Handig OVERZICHT van de beste APPARTEMENTEN in Flachauwinkl. En tips voor het boeken van het beste of leukste appartement. Handig OVERZICHT van de beste APPARTEMENTEN in Flachauwinkl. En tips voor het boeken van het beste of leukste appartement.
Booking.com
Flachauwinkl is nauwelijks een dorp te noemen. Het heeft weliswaar een eigen afslag van de snelweg, maar meer dan een paar hotels, appartementen en restaurants heeft het nauwelijks. Hierdoor is het lekker rustig in Flachauwinkl en is het een ideale plaats voor een vakantie met het gezin.

Appartement in Flachauwinkl via een reisorganisatie


Er zijn een aantal reisorganisaties die appartementen in Flachauwinl verhuren. Maar je kunt ook rechtstreeks je appartement huren. .

Hieronder staan een aantal appartementen in Flachauwinkl. Die je zelf kunt boeken.

 • Appartement Flachauwinkl - Holiday-Appartements Flachauwinkl

  Holiday-Appartements Flachauwinkl

  Gemoedelijk appartement aan de piste
  Deze appartementen zijn slechts 100 meter verwijderd van de skiliften van Flachauwinkl. Een ideale locatie voor wintersporters. Er zijn verschillende appartementen beschikbaar, allen voorzien van keuken, badkamer en tv.

  Er is gratis parkeergelegenheid en er zijn skilockers beschikbaar voor de gasten. Dit hotel wordt vooral goed beoordeeld vanwege de locatie en omdat het waanzinnig goed schoongemaakt wordt. ... lees verder

  Meer informatie Max. 4 personen vanaf 770 EURO
 • Appartement Flachauwinkl - Ofenturl appartementen Flachauwinkl

  Ofenturl appartementen Flachauwinkl

  Appartementen direct aan de piste van Flachauwink / Zauchensee
  Skien of snowboarden tot aan de voordeur. Dat kan in Flachauwinkl. OFENTÜRL alpine living ligt aan de piste van Flachauwinkl-Zauchensee. Er zijn verschillende appartemenfen voor 2-4 personen. De locatie is echt geweldig. Ver weg van de drukte van Flachau, maar direct onderaan de piste van maar liefst twee geweldige skigebieden. Deze accommodatie is echt de natte droom van iedere fanatieke wintersporter. ... lees verder

  Meer informatie Max. 4 personen vanaf 770 EUROskiflachau.nl copyright 2020 contact about | impressum privacy disclaimer