Appartement Flachauwinkl. Handig OVERZICHT van de beste APPARTEMENTEN in Flachauwinkl. En tips voor het boeken van het beste of leukste appartement in Flachauwinkl Appartement Flachauwinkl. Handig OVERZICHT van de beste APPARTEMENTEN in Flachauwinkl. En tips voor het boeken van het beste of leukste appartement in Flachauwinkl
Booking.com

Appartementen in Flachauwinkl.

Flachauwinkl is nauwelijks een dorp te noemen. Het heeft weliswaar een eigen afslag van de snelweg, maar meer dan een paar hotels, appartementen en restaurants heeft het nauwelijks. Hierdoor is het lekker rustig in Flachauwinkl en is het een ideale plaats voor een vakantie met het gezin.
 • Winklalm appartement Flachau

  Appartement Winklalm - Flachauwinkl


  Appartement Winklalm ligt direkt aan de piste van Flachauwinkl. Bij het middelstation van de Sunshine Shuttle worden twee appartementen verhuurd. Een woning voor 8-14 personen en een appartement voor 8-10 personen. Je kunt vanuit deze appartementen zo de piste op. De sfeervolle appartementen zijn van alle gemakken voorzien. Vanzelfsprekend is er ook gratis WiFi beschikbaar.

  Winklalm heeft nog beschikbaarheid voor de volgende periodes:
  - december 2017
  - januari 2017
  - februari 2018 (beperkt)
  - maart 2018
  Bekijk alle mogelijkheden op de website van de WinklalmAppartement in Flachauwinkl via een reisorganisatie


Er zijn een aantal reisorganisaties die appartementen in Flachauwinl verhuren. Maar je kunt ook rechtstreeks je appartement huren. .

Hieronder staan een aantal appartementen in Flachauwinkl. Die je zelf kunt boeken.