appartement Zauchensee zoeken

Vul de data van uw vakantie in en vind snel een beschikbare accommodatie.
Booking.com
Er zijn in Zauchensee minder appartementen beschikbaar dan hotels. Toch is er wel aanbod van appartementen in Zauchensee.
Het voordeel van de appartementen in Zauchensee is dat alle appartementen dichtbij de pistes van Zauchensee zijn. Sommige appartementen in Zauchensee staan zelfs op de piste.

Appartement in Zauchensee via een reisorganisatie

Er is een beperkt aantal reisorganisaties die appartementen in Zauchensee aanbieden. Dat komt omdat er in het skidorp maar weinig vakantiewoningen zijn. Hieronder staan een aantal appartementen die je online kunt boeken. Het aanbod is afkomstig van een aantal Nederlandse touroperators.

Appartement Zauchensee - Strims appartement Zauchensee
2-6 personen vanaf 700 EUR.

Strims appartement Zauchensee

Leuk appartement aan de rand van Zauchensee
De appartementen van Strims liggen slechts 350 meter verwijderd van de skiliften van het skigebied Zauchensee. Er zijn verschillende vakantiewoningen voor 2-6 personen beschikbaar. Deze appartementen in Zauchensee zijn van Engelse eigenaren (die er zelf ook wonen) en zijn met heel veel liefde voor detail ingericht. Vooral de rust, de locatie en de gezelligheid worden door gasten heel erg op prijs gesteld.

Appartement in Zauchensee.
Een appartement in Zauchensee ligt vaak op of direct aan de pistes van Zauchensee.

FAQ appartement Zauchensee

Hieronder staan de meest gestelde vragen over appartementen in Zauchensee.

Kan je ook een appartement in Zauchensee inclusief skipas boeken?

Ja! Er zijn meerdere aanbieders waar je een appartement in Zauchensee inclusief skipas kunt boeken. Voorbeelden van appartementen in Zauchensee inclusief skipas zijn: Of bekijk het overzicht van alle appartementen in Zauchensee inclusief skipas.