Actuele Sneeuwhoogte Zauchensee

De actuele sneeuwhoogte in Zauchensee. En een overzicht van de verwachte sneeuwval de komende week in Zauchensee. Webcams geven een beeld van de sneeuwhoogte in Zauchensee.

Sneeuwhoogte Zauchensee

Natuurlijk wil je voordat je op vakantie gaat naar Zauchensee weten of er wel voldoende sneeuw ligt in Zauchensee. De afgelopen jaren is de sneeuwhoogte altijd voldoende geweest om tussen 20 december en 1 april goed te kunnen skien. Natuurlijk zijn de sneeuwcondities in januari, februari en maart het beste.

Logischerwijs is de sneeuwhoogte in december vaak wat lager. Gemiddeld onder de 50 cm in het dal en 80 cm op de berg. Naarmate het seizoen vordert stijgt de sneeuwhoogte. In April smelt de sneeuw en neemt de sneeuwhoogte af.

Actuele sneeuwhoogte in Zauchensee

Hieronder staat de actuele sneeuwhoogte in Zauchensee en de historische sneeuwhoogte in Zauchensee actuele en historische sneeuwhoogte Zauchensee
De rode lijn in de grafiek is de actuele sneeuwhoogte in Zauchensee op de berg. De gele lijn is de actuele sneeuwhoogte in Zauchensee in het dal. De blauwe lijnen geven de sneeuwhoogte in Zauchensee van vorig jaar weer.

Sneeuwhoogte en temperatuur in Zauchensee

Hieronder staan de actuele sneeuwhoogtes en temperaturen in Zauchensee

Verwachte sneeuwval in Zauchensee

Hieronder staat de te verwachten sneeuwval de komende week.