Skigebied Flachauwinkl

aantal blauwe afdalingen in skigebied Flachauwinkl94 kmaantal cabineliften in skigebiet Flachauwinkl17
aantal rode afdalingen in skigebied Flachauwinkl121 kmaantal stoeltjesliften in skigebiet Flachauwinkl34
aantal zwarte afdalingen in skigebied Flachauwinkl13 kmFlachauwinkl34

Skigebied Flachauwinkl

Flachauwinkl en Kleinarl hebben een ideaal en overzichtelijk gebied om te leren skien. Maar ook voor gevorderde skiers is er voldoende uitdaging te vinden. Bijvoorbeeld in het funpark van Flachauwinkl. Flachauwinkl en Kleinarl beschikken over moderne en snelle liften en dat zorgt er voor dat er zelfs in het hoogseizoen nauwelijks wachtrijen zijn. Het skigebied van Flachauwinkl en Kleinarl bestaat uit de berg (de Shuttleberg) waarbij je aan twee kanten dalafdalingen kunt maken naar de dorpen Kleinarl en Flachauwinkl. De pistes in Flachauwinkl en Kleinarl, zijn voornamelijk blauw en rood. De pistes zijn overzichtelijk en erg breed.

Bij elk dalstation zijn een aantal oefenweides beschikbaar. Op de pistes van Flachauwinkl en Kleinarl zijn een aantal restaurants in de buurt zodat je tussendoor ook lekker kan uitrusten.

Hieronder staat een plattegrond van het skigebied van Flachauwinkl.
Plattegrond van het SKIGEBIED FLACHAUWINKL en KLEINARL

Als je de pistes van Flachauwinkl en Kleinarl gezien hebt, kun je ook eens naar Zauchensee. Vanaf het dalstation in Flachauwinkl brengt een traktor je in vijfminuten naar dit mooie gebied.