De actuele sneeuwhoogte in Flachauwinkl. En een overzicht van de verwachte sneeuwval de komende week in Flachauwinkl. Webcams geven een beeld van de sneeuwhoogte in Flachauwinkl. De actuele sneeuwhoogte in Flachauwinkl. En een overzicht van de verwachte sneeuwval de komende week in Flachauwinkl. Webcams geven een beeld van de sneeuwhoogte in Flachauwinkl.
aantal blauwe afdalingen in skigebied Flachauwinkl 94 km aantal cabineliften in skigebiet Flachauwinkl 17
aantal rode afdalingen in skigebied Flachauwinkl 121 km aantal stoeltjesliften in skigebiet Flachauwinkl 34
aantal zwarte afdalingen in skigebied Flachauwinkl 13 km Flachauwinkl 34
Skigebied bekijken

Sneeuwhoogte Flachauwinkl

Natuurlijk wil je voordat je op vakantie gaat naar Flachauwinkl weten of er wel voldoende sneeuw ligt in Flachauwinkl. De afgelopen jaren is de sneeuwhoogte altijd voldoende geweest om tussen 20 december en 1 april goed te kunnen skien. Natuurlijk zijn de sneeuwcondities in januari, februari en maart het beste.

Logischerwijs is de sneeuwhoogte in december vaak wat lager. Gemiddeld onder de 50 cm in het dal en 80 cm op de berg. Naarmate het seizoen vordert stijgt de sneeuwhoogte. In April smelt de sneeuw en neemt de sneeuwhoogte af.

Actuele sneeuwhoogte in Flachauwinkl

Hieronder staat de actuele sneeuwhoogte in Flachauwinkl en de historische sneeuwhoogte in Flachauwinkl actuele en historische sneeuwhoogte Flachauwinkl
De rode lijn in de grafiek is de actuele sneeuwhoogte in Flachauwinkl op de berg. De gele lijn is de actuele sneeuwhoogte in Flachauwinkl in het dal. De blauwe lijnen geven de sneeuwhoogte in Flachauwinkl van vorig jaar weer.

Sneeuwhoogte en temperatuur in Flachauwinkl

Hieronder staan de actuele sneeuwhoogtes en temperaturen in Flachauwinkl

Verwachte sneeuwval in Flachauwinkl

Hieronder staat de te verwachten sneeuwval de komende week.
skiflachau.nl copyright 2020 contact about | impressum privacy disclaimer