Accommodatie Flachau zoeken

Vul de data van uw vakantie in en vind snel een beschikbare accommodatie.
Booking.com

Apres Ski in Flachau. Gezellig en afwisselend.

Voor gezellig apres ski ben je in Flachau in het juiste dorp. Tussen vier en acht uur gaat het dak er af. En voor mensen die er dan nog geen genoeg van kunnen krijgen zijn er een aantal discotheken die tot in de kleine uurtjes geopend zijn.

Bovendien zijn er ook andere vormen van Apres Ski mogelijk. Bijvoorbeeld een tocht maken met een heuse arreslee, of een gezellige avond rodelen.

Natuurlijk zijn er ook allerlei vormen van Welness mogelijk, zodat je lekker kan zwemmen en in de sauna kan gaan ontspannen na een lekkere dag op de ski's of op het snowboard.

Hofstadl, Apres ski tempel pur sang

Iedere dag om vier luiden de klokken van Hofstadl. Het betekent dat alle gezellige mensen in Flachau zich verzamelen in de Hofstadl. De apres ski tempel van Oostenrijk. Hier wordt echt gefeest. Gezellige apres ski muziek, meezingers in het Duits, Nederlands en Oostenrijks dialect en alles mag.
Het personeel is erg behulpzaam en je maakt hier de vreemdste dingen mee.

Je vindt de Hofstadl onderaan de Starjet 1. Bij de Weltcup-afdaling en het oude dorpscentrum.
Bekijk de website van de hofstadl.

De hofstadl is DE apres ski tent van Oostenrijk.
De hofstadl is DE apres ski tent van Oostenrijk.Dampfkessel, apres ski in de buitenlucht

Als je van een lekker drankje in de zon houdt dan kun je terecht bij de Dampfkessel. Hier kun je lekker in de zon genieten van live-muziek en een drankje.
In het voorjaar echt een aanrader. Je kunt hier bovendien prima, betaalbaar lunchen.

Je vindt de Dampfkessel bij het dalstation van Spacejet 1.


Rodelen bij Sattlbauer of Winklalm

Voor wie geen zin heeft in dansen en drinken, is er in Flachau ook voldoende te beleven.
Een aanrader is een avond rodelen. Te voet of met de Taxi ga je naar een restaurant boven op de berg. Daar kun je heerlijk eten in een gezellig restaurant met echte Oostenrijkse gerechten. Als je uitgegeten en gedronken hebt, vraag je aan de waarde een aantal 'schlitten' en ga je over een speciaal rodelpad naar beneden.
Een aanrader voor gezinnen en groepen.

Je kunt in Flachau rodelen bij Sattlbauer of Winklalm. Wij hebben de beste ervaringen met rodelen bij de Winklalm omdat deze rodelbaan ver verwijderd is van de weg en daardoor een stuk veiliger. De rodelbaan van Sattlbauer gaat vlak langs de weg waarop de taxi's af en aan rijden. Daar gebeuren soms ongelukken.