Restaurants Flachau

In Flachau zijn er een aantal restaurants waar je erg goed kan eten. Hier vindt je niet alleen overheerlijke spaghetti Bolognaise, Pizza's en Schnitzel met Pommes, maar er zijn ook een aantal culinaire hoogstandjes te vinden.

Hoagascht, de aanrader

Ongetwijfeld het beste restaurant van de omgeving. Hier serveren ze kwaliteit. Je kunt hier terecht voor heerlijke pasta's (aanrader is de pasta met truffelolie), risotto en andere lekkernijen. maar op de kaart staan ook heerlijke (kalfs)vlees gerechten.
Het restaurant is in traditioneel hout, en vakkundig personeel helpt je een goede keuze te maken.

Het is aan te raden om hier te reserveren, omdat dit restaurant erg goed bezocht is. Je vindt Hoagascht naast de Spar in het midden van het dorp Flachau.

Bezoek de website van Hoagascht Flachau.

Schusterhausl, geweldig steakhouse!

Als je van goed gebakken entrecote en biefstuk houdt, moet je hier echt gaan eten.

Schusterhausl is gevestigd in een oude schoenmakerij, midden in het dorp. Of je je vlees nu rauw-medium, medium of doorbakken wilt, de kok maakt het met liefde voor je klaar. Het perfect gebakken vlees wordt door het vriendelijke personeel geserveerd met goede wijnen. (onder meer uit Steiermark).

Het is ook hier aan te raden om te reserveren, omdat dit restaurant niet al te veel tafels heeft. Je vindt het steakhouse tegenover de Spar in het midden van het dorp Flachau.

SchnitzelEck, voor ieder wat wils

Voor liefhebbers van Schnitzels, is er in Flachau een byzonder restaurant te vinden. In de SchnitzelEcke kun je zelf je eigen Schnitzel samenstellen.
Je kan kiezen voor kip, varkens of kalfsvlees, en of je een wienerschnitzel, zigeunerschnitzel, etc wilt. Daarnaast kun je zelf je bijgerechten kiezen.
Kortom de must voor iedere schnitzelliefhebber.

Je vindt de SchnitzelEcke halverwege het dorp aan de hoofdweg die dwars door Flachau loopt.

Weinstadl, de beste Pizza. Ook om af te halen.

Hou je van Pizza en andere Italiaanse specialiteiten? Ga dan eens eten bij Weinstadl. Dit restaurant ligt weliswaar een beetje afgelegen, maar is de moeite van de wandeling zeker waard.

Bij Weinstadl kun je heerlijk Italiaans eten. Er staan een flink aantal goede pizza's op de kaart, maar je kunt er ook terecht voor heerlijke pasta gerechten.
Je kunt hier zelf Pizza's afhalen, om deze lekker in je eigen appartement op te eten.

De Weinstadl ligt bij het inrijden van Flachau direct aan je linkerhand.

Heb je zelf ergens anders in Flachau gegeten en wil je daarvan een recensie op deze site vermelden, mail dan naar info@skiflachau.nl