Skiverhuur Flachau - waar kan je ski's huren in Flachau.

Ski's huren in Flachau met tot 60% korting
BEKIJK DE LAAGSTE PRIJS

Skiverhuur Flachau - Sport 2000 Perner

In Flachau zijn twee sport 2000 shops waar u 7 dagen per week terecht kunt voor het skimateriaal dat perfect bij u past! U wordt geholpen door enthousiaste medewerkers. In de shop bij de lift Star Jet 1 ook in het Nederlands! Tevens is in deze shop een luxe skidepot - dus geen heen en weer gesleep meer! In de shop aan de hoofdstraat kunt u heerlijk shoppen met een zeer ruime keuze aan skikleding en speelgoed.

U kunt nu belangrijke vakantietijd en geld besparen door online uw materiaal te boeken via de website Skiverhuur Flachau bij Sport 2000 Perner

Sport 2000 Perner: De einige sportzaak in Flachau met TÜV certificaat! Tot ziens bij Sport 2000 -we wensen jullie een hele fijne vakantie!

Skiverhuur Flachau


FAQ skiverhuur Flachau

Hieronder staan de meest gestelde vragen over skiverhuur in Flachau.

Waar is de skiverhuur in Flachau?

In Flachau zijn meerdere shops waar je skimateriaal kunt huren. Een aantal vindt je onderaan de piste, vlakbij de skilift. Wanneer je er zeker van wilt zijn van dat het juiste ski- of snowboardmateriaal nog te huur is. En / of wanner je kostbare tijd wilt besparen tijdens je, toch al veels te korte, wintersport. Dan kan je overwegen om vooraf je skimateriaal online te reserveren.

Hier staan de skiverhuren in Flachau waar je online je snowboard, ski's etc. kunt huren.

Vaak geldt er voor online huren een aanzienlijke korting

Meer informatie

Wat kost skihuur in Flachau

De prijzen varieren per aanbieder en zijn een beetje afhankelijk van het model en type wat er wordt gekozen. Hier staan een aantal richtlijnen van de prijzen zodat u een goed beeld kunt vormen van de kosten van ski's huren in Flachau.

Een snowboard huren in Flachau kost voor volwassenen ongeveer 125 euro en voor kinderen ongeveer 80 euro.

Een set bestaande uit ski's, skistokken, schoenen en eventueel een helm kost voor volwassenen ongeveer 150 Euro voor 6 dagen bij de skiverhuur in Flachau.

Meer informatie

social media

Facebook
Twitter
Instagram