Informatie over de skischool van flachau. Info over Nederlandstalige skiles en snowboardlessen voor kinderen en volwassenen. Informatie over de skischool van flachau. Info over Nederlandstalige skiles en snowboardlessen voor kinderen en volwassenen.

Skiles Flachau

Kwaliteitskischule Fischi is de familieskischool in Flachau. Het bekendste lid van de "Fischi-Familie" is Olympisch goud winnares Andrea Fischbacher. Zij won tijdens de Olympische Winterspelen 2010 in Vancouver de gouden medaille op het onderdeel Super G. Daarnaast won zij meer dan eens een wereldbekerwedstrijd.

Wil je net zo goed leren skien als Andrea Fischbacher, neem dan les bij Kwaliteitsskischool Fischi in Flachau.

Boek nu online je skiles in Flachau en ontvang 5% korting - Klik hier

logo van skischool FischiSkiles voor kinderen in Flachau

Bij Skischule Fischi krijgen kinderen tot 7 jaar een gratis ski-uitrusting (skischoenen, ski's, skihelm en eventueel skistokken). bij het boeken van een les. Daarnaast hebben de (Nederlandstalige) skileraren veel aandacht voor u of uw kinderen. De groepen bij skischool Fischi zijn maar klein. De maximale groepsgrootte is, uitzonderingen daargelaten, 10. (bij veel andere skischolen is dit 12 of zelfs 15).

Lestijden skischool Flachau.

Kinderen krijgen bij skischool Fischi hele dagen les. De lessen duren van 10 - 12 uur en van 13 - 15 uur. Eventueel kunnen kinderen met de leraar meeten. Gevorderde volwassen krijgen hier les van 10 - 12.30 uur en van 13.30 - 15 uur.

Locatie skischool Flachau

U vindt Skischool Fischie bij het dalstation van Starjet 1. naast hotel Alpin. Locatie skischool Flachau, skiles

Skiles voor kinderen

Skischool Fischi in Flachau is vooral gericht op kinderen. Er is een speciaal weekprogramma samengesteld. Hieronder staat het weekprogramma van skischool Fischi in Flachau.

weekprogramma Skischool Flachau.
kinderen hebben veel plezier bij Skischool Fischi in Flachau

Prijzen skischool Flachau

Hieronder staan de prijzen van de skischool in Flachau.

Het is mogelijk om ook de skispullen te huren bij het boeken van de les. Voor kinderen tot 7 jaar is de skiuitrusting gratis.

Snowboardles in Flachau

Natuurlijk kun je in Flachau ook leren snowboarden. Ook kinderen vanaf ongeveer 8 jaar kunnen leren snowboarden.

De kosten van snowboardles zijn:

Prijzen op deze website zijn zo actueel mogelijk, maar helaas kunnen er geen rechten aan ontleent worden. De actuele prijzen staan op de website van Fischis Skischool Flachau/

Contact opnemen met de skischool van Flachau

Hieronder staan de contactgegevens van skischool Fischi in Flachau. E-mails kunnen in het Nederlands verstuurd worden. U kunt ook online een les boeken, dat scheelt een hoop geregel bij de aankomst in Flachau.

Fischis Skischule Flachau
A- 5542 Flachau
Tel.: 0664/2030897
E-mail: info@fischis-skischule.at
Web: Fischis Skischool Flachau

Boek nu online je skiles in Flachau en ontvang 5% korting - Klik hier
skiflachau.nl copyright 2020 contact about | impressum privacy disclaimer