Trein naar Flachau

Je kunt al met de trein naar Flachau vanaf 39 euro!
Of bekijk:

Trein Flachau - informatie

Ieder jaar reizen er duizenden mensen met de trein naar Oostenrijk. Ook Flachau is goed bereikbaar met de trein. Je kunt in Nederland opstappen en reist via Duitsland rustig en comfortabel naar Flachau. Het dichtstbijzijnde station bij Flachau is Radstadt (-Altenmarkt). Met de bus kun je dan verder reizen naar Flachau. Deze bus doet er ongeveer 20 minuten over om naar Flachau te rijden. Om deze manier is Flachau goed bereikbaar per trein.

Trein Flachau - met NS Internationaal

De Nederlandse Spoorwegen biedt je de mogelijkheid om per trein naar Flachau te reizen. Onder de naam NSInternationaal bieden onze nationale Spoorwegen treinkaartjes aan richting de Alpen. Via de website van NSInternational.nl kun je heel eenvoudig online treinkaartjes naar Flachau kopen. Je kiest op de website van NSInternational.nl hoeveel tickets je wilt hebben en kunt ze gelijk online afrekenen.

Het voordeel van reizen met de NS, is dat je op elk station in Nederland op kan stappen. Een retour is al beschikbaar voor minder dan 200 Euro per persoon.

Trein Flachau - reisschema NS

Als je de reistijden en kosten van de treinreis naar Flachau wilt weten, vul dan hieronder je vertrekstation en bestemming in. En natuurlijk de data waarop je heen en weer wilt reizen. Je krijgt dan direct alle opties te zien die er zijn. En kunt zelfs direct boeken.Er zijn twee stations die een goede busverbinding hebben met Flachau. Dat zijn:
  • Radstadt/Altenmarkt
  • Bischofshofen

Trein Flachau - Nachttrein

Je kunt ook met de nachttrein naar Flachau. Je vertrekt dan vrijdagmiddag, of vrijdagavond en bent op zaterdagochtend in Flachau. Je kan die dag al skien of boarden. Als je op zaterdagavond weer terug reist, dan kan je zelfs twee dagen extra wintersporten. Dat is toch iets wat iedereen wil! Helaas is de nachttrein naar Flachau niet online te reserveren bij de NS.

Wij hebben echter ontdekt dat je de tickets wel online kunt boeken op de website van de Deutsche Bahn. In sommige gevallen is dit ook nog eens goedkoper. De website van de Deutsche Bahn is niet in het Nederlandse beschikbaar, maar wel in het Duits of Engels.

Let op je kunt hier alleen met een creditcard of met Paypal betalen