Skigebied Flachau. Informatie over het skigebied van Flachau, over alle liften. Compleet met plattegrond van het skigebied van Flachau. En tips over de leukste pistes van skigebied Flachau Skigebied Flachau. Informatie over het skigebied van Flachau, over alle liften. Compleet met plattegrond van het skigebied van Flachau. En tips over de leukste pistes van skigebied Flachau
aantal blauwe afdalingen in skigebied Flachau 30 km aantal cabineliften in skigebiet Flachau 11
aantal rode afdalingen in skigebied Flachau 85 km aantal stoeltjesliften in skigebiet Flachau 16
aantal zwarte afdalingen in skigebied Flachau 5 km Flachau 18
Skigebied bekijken

ACCOMODATIE ZOEKEN


Hotel

Pension

Appartement

Skigebied Flachau, lekker skien op brede pistes.

Flachau heeft een ideaal gebied om te leren skien. Maar ook voor gevorderde skiers is er voldoende uitdaging te vinden. De liften in Flachau zijn zeer modern en zorgen er voor dat er zelfs in het hoogseizoen nauwelijks wachtrijen zijn en je snel weer boven op de berg staat. Er zijn drie plaatsen waar je een dalafdaling kan maken. De dalafdaling bij de SpaceJet (bij het begin van het dorp), is de makkelijkste, de Weltcupafdaling bij de Starjet is de meest uitdagende, maar nog steeds voor iedere skiliefhebber goed te doen. De pistes in Flachau, zijn voornamelijk blauw en rood. De pistes zijn overzichtelijk en erg breed.

WINNEN! een COMPLEET VERZORGDE WINTERSPORT NAAR FLACHAU.
Inclusief 4-sterrenhotel en skipas! Kijk snel hoe je mee kan doen en win deze geweldige reis!
Bij elk dalstation zijn een aantal oefenweides beschikbaar. Er zijn in totaal vijf oefenweides beschikbaar. Aanraders zijn de oefenweides bij de Spacejet 1 en de Starjet 1. Hier zijn namelijk ook een aantal restaurants in de buurt zodat je tussendoor ook lekker kan uitrusten.

Flachau staat bekend om het goed prepareren van de pistes. Volgens de plaatselijk vvv, hebben de medewerkers van de pistedienst er een uitdaging van gemaakt om de piste elke morgen zo strak mogelijk op te leveren.
's Morgens kun je dus heerlijk carven op deze brede pistes.

Flachauwinkl, Wagrain, Zauchensee en Kleinarl

Als je de pistes van Flachau gezien hebt, kun je ook eens naar Moadorfl of Wagrain skien. Ook deze pistes zijn erg breed en heerlijk om te skien. Mocht je hierop uitgekeken zijn, kun je een tochtje naar Alpendorf/st Johann, Kleinarl of Zauchensee overwegen.
Bekijk de informatie over het skigebied Flachauwinkl en Kleinarl, skigebied Wagrain en skigebied Zauchensee

Skigebied SkiAmade

Flachau maakt onderdeel uit van de SkiAmade. Dit is het grootste skigebied van Europa. Behalve Flachau, maken onder meer Schladming, Bad Gastein, DorfgasteinMaria Alm, Radstadt en Dachstein deel uit van dit skigebied.

Bekijk nu het de piste van Flachau live via de webcams van flachau.

Meer weten over skiles in Flachau bekijk de informatie over skischool Flachau.


Plattegrond van skigebied Flachau

Hieronder staat een plattegrond van het pisteplan van Flachau.
Een overzicht van de skipistes in Flachau.
Pisteplan Flachau

Booking.com


skiflachau.nl copyright 2020 contact about | impressum privacy disclaimer